Mijn naam is Marianne Zuur.
Ik help professionals met het vormgeven en begeleiden van hun groepsprocessen. En met reflectie op het pad dat ze lopen en de vragen die dat meebrengt. Je kunt mij inzetten als facilitator, gespreksleider en coach.

Mijn talent is écht contact tot stand te brengen. Jou met jezelf. Jou en anderen. Mensen met elkaar. Mensen in groepen verbinden aan gezamenlijke resultaten.
Dat doe ik door jullie samen te laten creëren, verbeelden en bewegen.
Dat doe ik door vragen te stellen.
En dat doe ik door ruimte te maken voor emotie en gevoel.
Zo komt er in zicht wat er vast zit. Zo ontstaat er écht contact – van hoofd tot hoofd en van hart tot hart.
En van daaruit komt er samenwerking en transitie.

Dat doe ik omdat ik geloof in de kracht van samen optrekken, samen creëren, samen werken – de vreugde en kwaliteit die dat brengt. Ik weet dat dit tijd en toewijding vraagt en inzet van empathie. Mijn missie is de waardering voor gevoel en tijd terug te brengen op de werkvloer.

Ik kan je coachen in jouw begeleiderschap. Of we maken samen het ontwerp van jouw bijeenkomst of traject. Je kunt ook de begeleiding aan mij delegeren. In beide gevallen sta ik naast je. De kracht komt uit wat we samen leren, ik van jou, jij van mij, wij van ons. En zo openen we samen de weg naar de beoogde verandering.