Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching. Graag begeleid ik professionals met een werkthema of levensvraag. Mijn vorm van coachen is systemisch en creatief. Een systemisch coachingstraject is kort – meestal 2 tot 3 sessies. In Loopbaan- en persoonlijk leiderschapstrajecten is Iets meer nodig, 4 of 5 bijeenkomsten. Voor de sessies zelf nemen we de tijd – zeker 2,5 uur. We werken online in zoom, bij mij thuis of buiten in de natuur. Je gaat aan de slag met beelden, tekeningen, voorwerpen, dieren, en wat zich verder aandient in de ruimte. Je lijf, handen en voeten wijzen de weg. We zetten je hart en zintuigen aan. Jij hebt de regie over jouw leerproces. Ik bied je veiligheid en liefdevolle bedding. Duo-coaching met een collega samen is bij mij ook mogelijk.

Ook voor relatiecoaching kun je mij benaderen. Ik heb ervaring met partners van hetzelfde geslacht. En met samengestelde gezinnen. Ook dan werk ik met systemische en muzische technieken.

Het kan nuttig zijn om in een groep te werken. In Den Haag organiseer ik besloten groepssessies bij Ruimte aan Zee samen met Nicole Ros. Meer informatie vind je in de agenda.

Heb je meer tijd, dan neem ik je mee naar Hartkamp, waar collega Caroline Denijs werkt met paarden.