24 januari, 2018

Samen met bewoners op klimaatavontuur

Hoera! Een masterclass! Voor jou als projectontwikkelaar bij overheid of energiebedrijf. Voor jou als jij je de vraag stelt: Hoe lukt het nou om een representatief deel van de bewoners te betrekken bij het project? Dus naast die koplopers en de weerstanders ook de mensen die zich niet laten horen? Hoe vind ik ze? Hoe betrek ik ze? Hoe hoor ik ze? Hoe krijg ik ze betrokken, in beweging? En hoe kies ik dan een representatieve groep die de hele populatie kan vertegenwoordigen?

In de masterclass KLIMAATAVONTUUR zetten we de bewoners centraal en helpen we jou om samen te werken met bewoners. We maken gebruik van storytelling en systemisch werk. Eigen verhalen van bewoners geven inzicht in hun dagelijks leven en beleving. Systemisch werk legt patronen bloot en helpt posities te verhelderen. Zo gaan we samen op klimaatavontuur.

 


Data en locaties vind je op www.klimaatavontuur.nl
Jij investeert 1 hele dag en €350,- ex btw, ex arrangementskosten die meestal rond de €50,- bedragen.
Bij de open inschrijving masterclass kom je je netwerk of nieuwe ketenpartners tegen. Wij geven deze masterclass ook in house voor jou en je collega’s. Heeft dat je voorkeur, neem dan contact met ons op.

We zien je graag!

Kirsten Notten
Ariane Lelieveld
Marianne Zuur